Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το ψηφιακό event 10 Years of Dragon’s Dogma

*
H Capcom ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το "10 Years of Dragon’s Dogma" digital event, στις 17 Ιουνίου 2022. Θα έχει διάρκεια 12 λεπτά και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω YouTube (Dragon’s Dogma, Capcom). Το event θα ξεκινήσει στη 01:00 τα ξημερώματα.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο director του Dragon’s Dogma, Hideaki Itsuno, κατά τη διάρκεια του Capcom Showcase 2022.


Ανέφερε ότι από την στιγμή που κυκλοφόρησε, ο κόσμος του Dragon’s Dogma έχει επεκταθεί σε διάφορα media, που ξεκινούν από το video game Dragon’s Dogma και το Dark Arisen expansion, τα ψηφιακά comics και την animated σειρά του Netflix. Τις επόμενες ημέρες, θα κυκλοφορήσει ένα video για τον εορτασμό των δέκα ετών του Dragon’s Dogma, με πληροφορίες σχετικά με το πως έχει διαμορφωθεί το franchise τα τελευταία δέκα χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*